Käyttö

CHAJE-RIPSIEN ASETTELEMINEN

 

1. Tarvitset parin laadukkaita Chaje-luksusripsiä.

2. Tarvitset pinsetit irroittaaksesi ripset paketista.

3. Leikkaa ripset ulkonurkasta itsellesi sopiviksi. (Vinkki! Pyörittele ripsi sormen ympärille, jotta ripsinauha pehmenisi. Näin toimimalla saat ripsen istumaan helposti silmääsi.)

4. Levitä ripsinauhaan pieni määrä liimaa ja anna hieman kuivahtaa, näin ripsi tarttuu paremmin.

5. Asettele ripsi silmääsi ja paina hennosti sormillasi ripsi paikoilleen.

6. Poista aina käytön jälkeen varovasti liima ripsistä ja asettele ripset takaisin laatikkoonsa. Näin edesautat ripsien käyttöikää.

CHAJE-RIPSIEN HUOLTO

 

Mikä ero on synteettisillä irtoripsillä verrattuna meidän ripsiimme?

Suurin ero meidän ripsiemme ja synteettisten ripsien välillä on laatu. Ripsissämme on luonnollinen kiilto, ne ovat todella kevyet sekä pehmeät. Lisäksi ripsiämme voit käyttää jopa noin 30 kertaa. Synteettiset ripset kiiltävät luonnottomasti, mikä tekee niistä epäaidon näköiset. Lisäksi synteettiset ripset ovat usein hyvin kovia ja näin ärsyttävät silmää herkemmin. Lisäksi käyttöikä synteettisillä ripsillä on usein paljon lyhyempi. Täten ripsemme ovatkin todellinen laatu tuote verrattuna muihin synteettisiin tekoripsiin.

Kuinka kauan ripsien laittamiseen menee aikaa?

Harjoitus tekee mestarin myös tässä asiassa. Mitä enemmän käytät ripsiämme, sitä helpommaksi niiden laitto tulee. Myös ripsen ruoto pehmenee käytössä ja muokkautuu silmäsi mukaan. Joten ripsi on aina helpompi laittaa muutaman käyttökerran jälkeen. Keskimäärin irtoripsien laitossa menee enintään noin 5 minuuttia, tämä pitää sisällään liiman kuivumisen ja ripsen tarttumisen.

Kuka voi käyttää ripsiänne?

Kuka vaan! Ripsemme käyvät kaikille ja kaiken ikäisille. Olit sitten menossa juhlimaan taikka töihin, ripsemme piristävät ilmettäsi ja täydentävät lookkisi. Voit käyttää ripsiämme milloin vaan ja missä vaan ( huom. vettä ripsemme eivät kestä ).

Mitä on minkki materiaalina?

Ripsemme ovat tehty 100 % minkkien luonnollisesta karvasta, mikä on saatu keräämällä ylimääräinen minkiltä luonnollisesti tippunut karva. Karvat kerätään isoilta minkki farmeilta, minkkien karvanlähtö aikaan. Farmeilla minkit saavat liikkua vapaasti luonnollisessa ympäristössään. Minkkejä ei siis vahingoiteta lainkaan tämän toiminnan seurauksena. Karvat sterilisoidaan todella huolellisesti, mikä tekee ripsistämme hypoallergisoituja. Toisin kuin synteettiset ripset, meidän luonnolliset ripsemme, eivät ole lainkaan kemiallisesti prosessoituja taikka värjättyjä. Mikä onkin salaisuus ripsien pehmeyteen, keveyteen sekä luonnollisuuteen.

Voinko lisätä ripsiväriä tai muuta tuotetta ripsienne päälle?

Kyllä! Voit lisätä ripsiväriä myös ripsiemme päälle, mutta emme suosittele sitä. Sillä se voi pilata ripsen laadun ja vähentää täten käyttökertoja. Syy miksi emme suosittele, että lisäät mitään tuotteita ripsiemme päälle, on se että jotkin tuotteet saattavat sisältää öljyä, mikä pilaa ripsen luonnollisen kiillon ja materiaalin. Ripsen luonnollinen ja kevyt materiaali kärsii ja saattaa mennä ikävästi ” klimppeihin ” ripsivärin vaikutuksesta. Kuitenkin on täysin sallittua ja suotavaa, että taivutat omat ripsesi ja laitan niihin ripsiväriä ennen meidän ripsiemme lisäämistä.

Voinko taivuttaa ripsiänne?

Kyllä tottakai! Koska ripsemme ovat täysin luonnollisesta materiaalista, voit taivuttaa ripsiämme, kuin ne olisivat omasi. Ripsemme ovat mallista riippuen luonnostaan jo kaarevia. Mutta jos haluat ripsistäsi vieläkin kaarevammat niin suosittelemme taivuttamaan ripset, ennen kuin laitat ne päähäsi. Taivutus onnistuu myös ripsien ollessa silmissä, mutta liimauksen on tällöin oltava hyvin kunnossa. Kun olet leikannut ripset ( ulko nurkasta ) sinulle sopivan mittaisiksi, aseta ripsi ripsentaivuttimeen ja paina useammasta eri kohdasta ( aloita tyvestä ) hellästi, mutta vain ihan hetken ajan. Ripsi taipuu hyvin herkästi, joten ole varovainen, ettei ripsen luonnollien kaari mene pilalle. Pelkkä pieni taivutus ripsen tyvestä, voi riittää haluamaasi kaarevuuteen.

Kuinka puhdistan ripsenne?

Ripsemme kestävät pitkään, jos pidät niistä hyvän huolen. Mikä tarkoittaa lähinnä vanhan liiman pois ottamista aina käytön jälkeen. Ole kuitenkin tässä erittäin varovainen. Ripsemme ovat täysin käsityönä valmistettuja ja siksi herkempiä kuin synteettiset ripset. Käsittele täten ripsiämme hyvin varoen. Ota varovasti kynnen päillä taikka pinseteillä vanha kuivunut liima pois. Varo repimästä ruotoa, jossa ripset ovat kiinni. Tällöin estät ruodon rikkoutumisen ja karvan irtoamisen. ( Jos vanhaa liimaa on ripsessä hyvin vähän, on sitä turha lähteä irroittamaan, jos se ei sinua häritse. Monesti liima on helpompi irroittaa esim. kahden käyttökerran jälkeen, jolloin liimaa on kertynyt ruotoon hieman enemmän. ) Muita huolto / puhdistus toimenpiteitä sinun ei tarvitse ripsillesi tehdä.

Missä voin säilyttää ripsiänne?

Maksimoidaksesi ripsiesi käyttöiän, suosittelemme säilyttämään ripsiäsi niiden omassa rasiassa aina kun ne eivät ole käytössäsi. Tämä estää ripsiä keräämästä pölyä ja bakteereita mikä saattaa tehdä vahinkoa ripsillesi.

Voinko uida ripsillänne taikka kastella ne?

Me emme suosittele uimista taikka ripsiemme kastelua lainkaan. Kastuminen pilaa ripsen kaarevuuden ja usein myös mallin. Varmista, että otat ripsesi aina pois ja talletat ne laatikkoonsa, aina ennen uimista taikka suihkuun menoa.

Kuinka mittaan ja viimeisten ripsen minulle sopivaksi?

Ennen kuin laitat ripset silmääsi ja lisäät liiman, sinun tulee mitata ripselle oikea pituus, juuri sinun silmäsi mukaan. Niin, että se istuu luonnollisesti omaan ripsirajaasi. Lyhennä ripset AINA ulkonurkasta, ei ikinä sisänurkasta. Ripsen leikkaaminen oikean pituiseksi on hyvin tärkeää, sillä muuten ripsi ei istu kunnolla ja näyttää epäluonnolliselta. Liian pitkäksi jätetty ripsi on myös todella hankala saada paikoilleen. Tällöin ripsi saattaa myös tuntua inhottavalta silmässä ja ikäänkuin ” pistää ” silmän sisänurkkaan. ( Käytä ripsen leikkaamiseen pieniä saksia. )

Mistä saan hyvän liiman?

Valikoimiimme ei valitettavasti vielä kuuluu liimaa, mutta hyviä liimoja saa suurista marketeista sekä kauneuteen ja meikkeihin erikoistuneista liikkeistä. Liimat eivät ole kovin kalliita
( keskimäärin 5-10 € ) ja ne ovat todella riittoisia. Eroja on liimojen väreissä. Saatavilla on niin mustia kuin vaaleitakin liimoja, jotka tosin kuivuvat läpinäkyviksi. Ole vain tarkkana, että ostat liiman mikä on tarkoitettu kokonaisille ripsiruodoille, eikä ainoastaan ripsitupsuille.

Käsintehdyt

Höyhenenkevyet luksusripsemme ovat käsintehtyjä.

Eläinystävälliset

Tuotteemme ovat 100% eläinystävällisiä.

Kestävät

Säilyvät jopa 30 käyttökertaa. Vaihtoehto ripsenpidennyksille.

Helpot

Asenna hetkessä ripsiä vahingoittamatta.